Portfolio & Referenties

   

  Indefra Coaching

  Indefra Coaching

  Mensen d.m.v. coaching en regressie- en reïncarnatietherapie begeleiden op hun tocht om weer in hun eigen kracht te komen.

  Mia Styling & Visagie

  Mia Styling & Visagie

  Professioneel kledingstyliste, visagiste en vintage lover: vindt de beste versie van jezelf, (her)ontdek het licht in jezelf en straal!

  Casa Oliveira

  Casa Oliveira

  Schoonheid, rust en ruimte aan de Mediterranée: gun jezelf een unieke vakantie ervaring in dit authentieke dorpshuis, weg van de massa.

  Ramon Osteopathie

  Ramon Osteopathie

  Als pijn of ongemak je belemmert in je functioneren en je jouw lichaam wilt helpen zijn zelfherstellend vermogen te optimaliseren.

  Pit Groeihuis

  Pit Groeihuis

  Spelend groeien naar eigen wijsheid in een huiselijke, gezellige ruimte met liefdevolle zorg én aandacht voor ieder individueel kind.

  KK53 STUDIOS

  KK53 STUDIOS

  KK53 STUDIOS: zorgeloos en veilig wonen én ontmoeten in moderne, luxe en compleet geoutilleerde studio's in hartje Maastricht.

  Casa le Rondini

  Casa le Rondini

  Zoals de zwaluwen (Rondini) ieder jaar terugkeren op het landgoed om te broeden: gastvrijheid verbonden aan en in respect met de omgeving.

  LifeStyle Creations

  LifeStyle Creations

  Als creatief interieurontwerpers leggen we onze focus op alles tussen vloer en plafond met als doel een blij gezicht van een tevreden klant.

  PM KinderCentrum

  PM KinderCentrum

  Gedreven kindertherapeuten die met oog voor kwaliteit uw kind begeleiden in hun ontwikkeling binnen diverse disciplines.